Kategorier
Up in Time

Fuld sympati for demonstranterne i Hong Kong

#Frihed

Det er intet mindre end uhyggelige billeder man på det seneste har set fra Hong Kong, hvor en kommunistisk marionetregering er ved at få indført lovgivning der kan underminere det demokratiske styre. Det er ligeledes uhyggeligt at se, hvordan det røde Beijing-regime anvender “lokale” kampenheder til at nedkæmpe demonstranterne, så det ikke fremstår som at Beijing-regimet slår ned på civilbefolkningen.

Hong Kong viser på denne måde, at det er svært nødvendigt for Vesten at opretholde et godt og anvendeligt samarbejde med Taiwan, som modsat folkerepublikken Kina ikke er et diktatur, men et demokrati.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.