Kategorier
Politik

Halal-kød?

Jeg fik i dag to spørgsmål fra Brian Mørch, som er byrådskandidat for Dansk Folkeparti i Solrød, vedrørende mine holdninger til Halal-kød. Spørgsmålene og svarene på spørgsmålene vil Brian bruge i en opsamling, da han var i gang med en rundspørge af de forskellige byrådskandidater.

Spørgsmålene var som følgende:

  1. Hvordan er det lige med halalmad?
  2. Skal kommunale skattekroner bruges på at fremme Islam?:

Efter min mening to relevante spørgsmål, som jeg derfor valgte at besvare. Mine svar kan du læse nedenfor:

Hvordan er det lige med halal-mad?

Jeg er af den holdning, at Solrød Kommune skal arbejde i så stort et omfang det er muligt for fremme den enkelte borgers frihed. Derfor mener jeg, at borgerne, der modtager mad som led af de kommunale services, selv skal have mulighed for at vælge om de ønsker at få serveret halal-kød.

Skal kommunale skattekroner bruges på at fremme Islam?

Jeg mener, at religion er en privatsag, og at den offentlige sektor (stat, region og kommune) ikke skal finansiere religioner eller trossamfund. Dermed sagt, så skal borgere der ønsker at få serveret halal-kød, stadig have mulighed for at vælge dette, hvor Solrød Kommune i givet fald så må finde en leverandør, som kan levere produktet på en forsvarlig måde, såvel som at overholde alle regnskabslovens regler og paragraffer, såvel som anden lovgivning.

1 kommentar til “Halal-kød?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.