Kategorier
Gode ideer til borgmesteren

God ide til borgmesteren 10-12-17

På Solrød Kommunes hjemmeside kan man dele sine gode ideer med borgmesteren. Jeg har derfor sendt denne gode ide af sted til Niels, som jeg håber også vil synes det er en god ide. Det kan måske være at Niels endda vil kæmpe for ideen i byrådet.

Hej Niels,

Her til morgen kom jeg i tanke om en ide, som jeg er sikker på også vil have din interesse. Min ide går ud på, at borgere i Solrød Kommune vil få mere frihed, hvis kommunens byer bliver bedre forbundne. Mere frihed er jo en god ting.

Et sted at starte ville være ved at indsætte natbusser til Havdrup i weekenderne, da det vil kunne give borgerne i den næststørste by i kommunen mulighed for at udnytte tilbuddene i Solrød Kommune bedre. Det vil ligeledes give borgerne i strandområdet mulighed for at benytte sig af tilbuddene i Havdrup. Generelt kan det siges at desto lettere det er for borgerne at gøre brug af tilbuddene i Solrød Kommune, desto mere sandsynligt er det at de vil kunne bidrage til en højere vækst i kommunens erhvervsliv.

Du ønskes en god søndag.

 

Med venlig hilsen

Peter Sjølin
Medlem af Liberal Alliance i Solrød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.